Wednesday, 15 October 2014

Testimoni Penapis Air Shaklee

Assalamualaikum..petang ni ina nak kongsi dengan semua testimoni terbaru daripada pelanggan ina sendiri..gambar testimoni ini dihantar oleh pelanggan semalam (14/10/2014)..masa ina hantar set water pitcher shaklee ni pelanggan ina beritahu air kat rumah berkarat..bila dah masak pun still rasa tak sedap dan air berbau karat..

nak dijadikan cerita anak pelanggan ina ni baru sahaja keluar wad akibat cirit-birit dan muntah-muntah..sebagai ibu mana tahan tengok anak sakit kan..mesti nak kaji apa punca anak kita jadi begitu..jadi ambil keputusan untuk cuba guna penapis air shaklee ni berikutan sumber air yang disalurkan pada rumah tidak bersih dan berkarat..

gambar yang dihantar oleh pelanggan

pelanggan beritahu rasa air yang ditapis sangat sedap..memang berbeza dengan rasa dan warna air yang belum ditapis menggunakan water pitcher shaklee..sangat best kan..

mesra pengguna sangat penapis ni..sebab tidak perlu nak sambung pada paip air dan soket elektrik..cuma tadah air dan terus tapis je..sangat ringan dan mudah di bawa ke mana-mana..bagi yang suka bercuti tu eloklah bawa penapis air shaklee ni..memang comfirm kita minum air bersih sepanjang percutian..

setiap rumah wajib ada satu penapis air shaklee..dapat mengelakkan keluarga kita daripada mendapat penyakit akibat daripada pencemaran air yang kita minum setiap hari..

harga penapis air shaklee ini tersangatlah mampu milik..bukan ribu-ribu pun..satu keluarga boleh guna..bertukarlah kepasa penapis air shaklee yang bersih,halal dan selamat..

water pitcher shaklee warna hijau jadi kita ikut mood hijau..tulisan pun warna hijau gitu..go green..hehe..dapatkan konsultasi percuma dari ina..boleh hubungi:

ibu riana
0175262669
zarina.naim@yahoo.com
COD area Tapah
Penghantaran 1 Malaysia (poslaju)