Wednesday, 29 October 2014

Best Ke Jual Shaklee?

Assalamualaikum..

ramai yang masih ragu-ragu untuk mulakan langkah dalam perniagaan..ada yang tanya best ke jual shaklee?ada orang beli ker?

trusted seller

kalau tak ada orang yang beli takkan la ina pos barang..takkan hantar vitamin shaklee dekat alien..huhu..alamat alien pun ina tak tahu..haha..jangan marah ye..nanti kena jual..

apa yang best yer jual shaklee ni..

bagi ina sangat best..sebab ini perniagaan online..ina tak perlu nak jumpa-jumpa pelanggan untuk cerita panjang tentang produk shaklee..

semua kita cerita dalam mesej melalui facebook, whatsapp atau wechat..zaman canggih dah tak perlu nak bersua muka..jimat duit minyak..tak payah nak start enjin kereta pun..hehe

balik kampung tak payah nak bawa balik stok banyak-banyak..ada pelanggan nak beli produk shaklee..ina terus order online dengan shaklee je..click-click..(^-^)

buka laman web shaklee2u dah boleh tengok stok apa yang ada..stok apa yang tak ada..ibaratkan shaklee2u ni ina punya kedai..kedai yang besar dan penuh dengan produk shaklee..just imagine..

pekerja-pekerja shaklee juga pekerja-pekerja ina tau..hehe..diorang la yang bungkus barang yang ina nak..lepas itu pos terus kepada alamat pelanggan..

ha boleh dikatakan kerja goyang kaki dah ni kan..haha..siapa tak nak kan..boleh duk layan anak lagi sambil order barang..hanya depan laptop kat rumah..

apa yang paling penting?

anak depan mata..kadang-kadang anak duduk atas riba masa tengah layan pelanggan tapi kedai online kan..bukan pelanggan nampak pun..huhu

yang lagi best sambil-sambil jaga anak..layan pelanggan..sambil masak..kemas rumah..basuh pinggan..tup-tup tengah bulan gaji shaklee masuk..alhamdulillah dapat jugalah merasa duit sendiri..

with love,
ibu riana
0175262669

shaklee independent distributor