Monday, 2 December 2013

Kerja Part Time @ Full Time

Surirumah boleh dapat pendapatan bulanan 6 angka..ulang sekali lagi 6 angka..oh termimpi-mimpi dibuatnya.Join shaklee dengan bermodalkan rm75 sahaja untuk semenanjung..manakala untuk sabah dan sarawak rm85..dah boleh start berniaga..
Perlu modal besar x untuk beli barang???
X perlu modal..0 modal..ada pelanggan nak beli..order dengan shaklee dan pihak shaklee akan uruskan semuanya..dari bungkus barang hinggalah pos..kita duduk di rumah..pelanggan dapat barang..mudahnya berniaga shaklee..makin lama makin rasa seronok..dengan pendapatan 4 angka tiap2 bulan..siapa yang tak nak kan..sambil jaga anak..
Apa yang bestnya buat shaklee dari rumah kan..bagi ina memang best sangat2..ina yang tentukan nak bonus berapa..ikut suka hati nak gi jalan2..ikut suka hati nak cuti..x perlu nak minta EL atau AL..x perlu bayar duit ngasuh..anak depan mata..x perlu risaukan anak di taska atau rumah pengasuh..
Tepuk dada tanya selera..ada yg buat part time..buat part time busuk2 pun 4 angka..fuyoo magic..hehe..
Kalau buat full time comfirm 5 angka kan...
Nak join group 4 angka..jom ina nak cite2..free x perlu bayar..contact ina ok..

0175262669
0139661471