Wednesday, 26 November 2014

Performance Drink - Minuman Elektrolit Untuk Ahli Sukan

Assalamualaikum..hari ni tiba-tiba teringat dekat air performance drink ni..tengok warna pun dah menggoda kan..performance drink ni minuman elektrolit untuk ahli sukan..sangat sesuai untuk orang yang aktif bersukan..


minuman elektrolit yang lengkap dengan campuran unik karbohidrat..elektrolit berfungsi mengawal keseimbangan bendalir dalam sel badan dan juga menghasilkan impuls elektrik yang perlu digunakan oleh saraf dan otot badan..


selain itu performance drink juga meningkatkan daya ketahanan badan, kurangkan kehausan, melembabkan kulit, awek muda serta mengekalkan paras gula yang normal..sebab itu sangat sesuai untuk orang yang aktif bersukan..

aduhai dah terbayang ni air performance drink yang sejuk..nyamannye minum masa betul-betul kehausan..esok nak bawa bekal performance drink la masa main badminton..hehe..nak order boleh terus hubungi ina yer..

with love,
ibu riana
0175262669
zarina.naim@yahoo.com