Thursday, 20 November 2014

Aiskrim Mealshakes

Assalamualaikum..malam ni masuk dapur dengan si cilik riana..buat aiskrim mealshakes..baru-baru ni beli bekas untuk aiskrim..apalagi ibu pun cuba la buat..ala-ala aiskrim malaysia je..cuma comey sikit ada bekas-bekas gini..


4 ketul bekas aiskrim rm5..riana dah chop kakak punya warna pink..warna favourite riana la pink tu..apa-apa nak warna pink..memang semua aiskrim ni riana punya..ibu buat khas untuk riana..asal pergi kedai je minta aiskrim.. (^-^)


bahan-bahan sebenar buat aiskrim ina tak cari pun..ina just shake je mealshake dengan susu dutch lady perasa coklat..buat apa yang ada kat rumah..stok mealshakes memang dah ada..apalagi lepas maghrib tadi terus shake..


macam sedap je ibu tengok bila dah siap shake kan..nasib baik ada susu dutch lady riana je dalam tu..kalau tak habis dah separuh ibu minum..hehe..menawan kalbu kan..dengan buih-buih tu..yummy bila buka bau vanilla menusuk hidung..

masukkan bahan-bahan yang telah di shake kan ke dalam bekas aiskrim..masa nak letak ni riana sibuk nak tolong juga..rajin sungguh anak ibu ni..tadaa siap untuk masuk peti sejuk..kita tunggu beku nanti baru boleh makan aiskrim mealshakes..


nak cuba buat aiskrim yang berkhasiat untuk anak anda..boleh dapatkan mealshakes daripada pengedar sah anda..boleh terus mesej ina melalui facebook atau whatsapp yer..

0175262669
zarina.naim@yahoo.com