Saturday, 29 November 2014

Family Day 2014

Assalamualaikum..family day kecil-kecilan minggu ni untuk.tahun 2014..bermula malam semalam..semua adik beradik yang dapat sertai family day 2014 berkumpul di rumah kakak yang sulong di kalumpang Selangor..

hari ni aktiviti kami di hotspring sg klah sungkai Perak dari pagi hingga petang..puas mandi manda seharian..berbelang-belang muka masing-masing..kami sampai paling awal..sempatlah naik go-kart dulu seround..apalagi selfie la kita..





habis mandi balik rumah masing-masing dah kepenatan..malam sambung pula sesi bbq..macam-macam ada..ayam,sotong,udang dan sosej..makan sampai tak larat nak jalan..(^-^)







tauke buah nangka pun ada malam ni..nangka madu yang sangat sedap..bertambahlah penuh perut ni..sampai ada yang kena telan pil chi ki teck aun..huhu



last sekali pencuci mulut..ada pula yang bagi idea nak bakar pisang..maka tercetuslah idea nak buat pisang bakar coklat..hadoi rosak diet hari ni..memang kelaut sungguh..esok kita bakar lemak dengan game badminton pula yer..selamat malam semua..



with love,
ibu riana
0175262669

posted from Bloggeroid