Thursday, 22 May 2014

Rezeki Dari Rumah

Assalamualaikum..alhamdulillah rezeki dari rumah yang tak pernah putus-putus..bersyukur di atas nikmat yang Allah berikan buat kami sekeluarga..memang rezeki ina dah tertulis hanya dari rumah..bukan bekerja di pejabat-pejabat yang berhawa dingin di bawah arahan seorang boss..boss kan garang..haha..

garangnya boss ni..

kerja dari rumah..ina boss..ina pekerja..ina driver..ina tukang bungkus barang..ina tukang pos barang..semua kerja ina buat sendiri..so dapat gaji tengah bulan..reward diri untuk semua kerja yang ina buat..seronok cari rezeki dari rumah sebab ina tak ada masa kerja yang tetap..masa kerja ina yang tentukan sendiri..kedai kat blog dan facebook 24 jam buka..tak pernah tutup..ina yang tentukan hari apa ina nak cuti..sukahati sendiri..rasa nak balik kampung..kemas baju..start kereta..cabut balik kampung..tak perlu nak stress pikir nak mohon cuti..hehe..seronok kan..siapa yang tak seronok...takde siapa yang nak marah kalau kita cuti lama-lama..
i'm the boss..
i'm the boss
kalau anak demam tak payah kita kalut-kalut nak mohon cuti kecemasan..masa kita memang 100% untuk keluarga..anytime..ina memang tak boleh la tinggal riana lama-lama..rasa tak tentu arah jadinya..macam mana nak tinggal riana pergi kerja hari-hari..memang tak boleh..maaflah wahai suami..isterimu hanya mampu cari rezeki dari rumah..tak mampu nak berenggang dengan budak kecik ni..harap encik suami faham..(^-^)

riana umur 1 tahun
segalanya hanya untuk budak kecik ni..segala keputusan yang ibu buat untuk adriana aqmar binti aedrol akhmar..ibu bangga cari rezeki dari rumah dengan riana..sentiasa depan mata ibu..teman ibu pergi pos..terima kasih sayang...

with love,