Sunday, 18 May 2014

Harga Set Pantang Shaklee

Assalamualaikum..ada tak ibu-ibu yang dah tak lama lagi nak masuk tempoh berpantang..tengah mengira-ngira berapa hari lagi nak sampai tempoh jangka bersalin..macam mana dengan persediaan..baju-baju yang diperlukan dah letak dalam kereta tak..

ihsan google
tips tambahan kalau dah masuk 7 bulan ke atas..baju-baju ibu dan bayi masuk beg siap-siap dan letak dalam kereta..so kita tak tahu kan..kadang-kadang ada yang awal..kadang-kadang ada yang lewat seminggu atau 2 minggu dari tarikh jangkaan sebenar..so bila ada tanda-tanda nak bersalin tu..boleh terus pergi ke hospital walaupun tengah shopping di Tesco..hehe..tak perlu nak balik rumah lagi semata-mata nak ambil barang..

ihsan google
bagi ibu-ibu yang masih tercari-cari set pantang untuk sepanjang tempoh berpantang..Shaklee ada menyediakan set pantang yang sesuai mengikut bajet dan keperluan ibu dan bayi..sebab apa mengikut keperluan..ina memang akan cadangkan pengambilan vitamin mengikut apa yang ibu perlukan untuk kecergasan dan kesihatan ibu berpantang..meh kita teropong berapakah harga set pantang Shaklee ni..mahal sangat ker?

Set Pantang Shaklee
Set Asas : RM268.75

Vitalea RM88.75
B Complex RM53.75
Vita C Plus RM92.50
Zinc Complex RM33.75

Set Asas + Penyusuan : RM472.50

Vitalea RM88.75
B Complex RM53.75
Vita C Plus RM92.50
Zinc Complex RM33.75
Energizing Soy Protein RM150
Alfafa Complex RM53.75

(Set Lengkap)
Asas + Penyusuan + Sembelit : RM533.50

Vitalea RM88.75
B Complex RM53.75
Vita C Plus RM92.50
Zinc Complex RM33.75
Energizing Soy Protein RM150
Alfafa Complex RM53.75
Ostematrix RM61

Nak beli dengan harga diskaun..tambah RM75 Semenanjung atau RM85 Sabah dan Sarawak anda boleh terus berdaftar sebagai ahli Shaklee..pelbagai kelebihan menjadi ahli..sambil makan boleh dapat bonus di tengah-tengah bulan..

Ibu Riana
0175262669
zarina.naim@yahoo.com