Thursday, 22 May 2014

Kenapa Bayar Lebih?

Assalamualaikum..wah tajuk macam iklan kat pasaraya plak..kenapa bayar lebih? sedangkan anda semua ada pilihan untuk berjimat cermat..pilihan apa yang kita ada dengan Shaklee..kenapa bayar harga runcit sedangkan kita boleh jadi ahli..lainlah kalau Shaklee dah tutup untuk daftar keahlian..betul tak? dah kena buat bajet 2014 ni..buat kira-kira berapa banyak dah yang anda rugi sebab tak daftar ahli Shaklee..(^-^)

bajetku bajetmu jua
betapa ruginya kita beli produk Shaklee dengan harga runcit sedangkan orang lain yang taknak bayar lebih daftar jadi ahli dan beli dengan harga ahli..pastu siap dapat point lagi..dari point tu tukar plak jadi cash money..wow..masyuk gitu..

betapa ruginya kita tak daftar ahli Shaklee dan hanya melihat adik beradik kita..keluarga kita..kawan-kawan kita beli produk Shaklee dengan orang lain sedangkan kita boleh daftar jadi ahli..ala-ala wakil kawasan gitu..

pengedar diperlukan di seluruh Negeri

kita sanggup bayar lebih sebab taknak ambil tahu pun kelebihan daftar jadi ahli Shaklee..dah jadi ahli segala kelas blog..kelas fb ads..kelas ilmu agama semua free..kenapa bayar lebih? semata-mata nak bayar yuran kelas blog yang beratus-ratus sedangkan bila daftar ahli Shaklee ianya FREE..

daftar ahli Shaklee

ina memang taknak bayar lebih sebab tu ina daftar ahli Shaklee..hehe..hanya bayar RM75 Semenanjung atau RM85 Sabah dan Sarawak untuk jadi ahli..sekali bayar sahaja..tak perlu nak renew..percaya tak..kalau anda berada di bawah support group yang betul..modal RM75 dengan RM85 ni senang-senang je boleh balik modal..yup..ia berlaku pada ina sebab tu ina berani cakap..

tak kenal maka tak cinta

with love,
0175262669
zarina.naim@yahoo.com