Wednesday, 7 May 2014

Kerja rumah lebih cepat dan mudah dengan BASIC H

Assalamualaikum..duk basuh botol susu riana tadi..eh baru la perasan..laa cepat betul hilang susu masam..bau pun takde..memang fresh macam bau botol susu baru..sebelum ni riana masih menyusu badan..so tak kerap basuh botol susu..kadang-kadang je datang angin riana nak susu botol..sekarang memang dah stop menyusu badan..100% minum susu guna botol..tu yang baru ibu terperasan..


ni gambar sempat snap tadi masa duk tengah sental..ala bukan lama pun..rasa x sampai seminit sental..basic h ni dah tinggal suku botol..macam-macam ina buat dengan basic h ni..bukan basuh botol susu je..buat mop lantai..lap dapur yang berminyak tu..buat basuh pinggan mangkuk..tak melekit..bau segar je..lembut je tangan..biasanya kalau guna sabun lain tangan ina cepat jadi kasar..kali ni basic h memang best..suka sangat..kerja rumah lebih cepat dan mudah sebab tak perlu nak sental beria..memang sesuai untuk ibu yang bekerja dari rumah macam ina..hehe..


satu botol ni memang tahan berbulan-bulan..sebab apa letak setitik je..tapi buih dia meriah sungguh..kalau nak mop lantai tu letak la dalam 3 atau 4 titik je..letak air..pergh boleh mandi buih tau..lembut je buih sabun..basic h ni tidak bertoksid dan membersih secara semulajadi..sesuai untuk membersihkan seribu macam jenis kotoran di rumah..rumah anda perlu ada satu basic h..

nak order?pm atau whatsapp yer

Ibu Riana
0175262669
zarina.naim@yahoo.com