Monday, 1 September 2014

Mengapa Bayar Lebih?

Assalamualaikum..apa khabar semua?
harap-harap sihat semua di samping orang yang tersayang..santai-santai bersama keluarga di hari cuti..best kan..

hari ni ina nak kongsi dengan semua..anda boleh berjimat dengan promosi dari Shaklee bulan ni..jadi kalau ada pilihan boleh berjimat cermat mengapa bayar lebih?

Jom kita selongkar apa yang best sangat tu sehingga boleh kita selamatkan duit poket kita kan..bulan ni Shaklee berbesar hati buat promosi berganda tau..

Promosi pertama : beli 6 percuma 1 kotak Collagen Powder








apa yang anda dapat bila beli 6 kotak Collagen Powder bulan september ni:

- percuma 1 kotak Collagen Powder
- percuma keahlian Shaklee
- dapat bonus tunai terus masuk akaun bulan seterusnya
- percuma penghantaran dari HQ Shaklee

wow banyak yang kita dapat kan..setanding dengan kebaikan Collagen Powder dari Shaklee ni..

Promosi ke 2 : beli 3 percuma 1 canister Meal Shakes







beli 3 percuma 1 Meal shakes..yang ni memang promosi yang best..tak pernah lagi selama ina join ahli Shaklee ada promosi macam ni..jimat berganda-ganda dengan promosi Meal shakes kali ni..yang paling best promosi beli 3 percuma 1 Meal shakes untuk 2 bulan..start 1 september hingga 31 oktober 2014..cantik menarik kan?so apa tunggu lagi..mengapa bayar lebih?...(^-^)

ibu riana
0175262669