Friday, 5 September 2014

Kisah Benar Tentang GLA Shaklee

Assalamualaikum..alhamdulillah masih lagi diberikan kesihatan yang baik untuk berkongsi satu kisah benar dengan kawan-kawan semua..seiring dengan isu hangat sekarang..GLA Shaklee penyebab rahim bengkak atau penyebab cyst dan fibroid membesar..

Jom ina kongsi pengalaman anak Shaklee ina sendiri..seorang ibu kepada 5 orang cahaya mata..inilah dia pengedar Shaklee kawasan Kajang dan insyaAllah akan berpindah ke Singapura pada masa akan datang..walaupun di Singapura perniagaan Shaklee akan terus berjalan macam biasa..sebab apa..sebab kat mana pun kita..bukan kita yang pos barang..Shaklee yang akan tolong pos bagi pihak..kita just order je secara online atau melalui telefon..

Puan Ana M. Osman

meh baca dan fahami kisah benar tentang GLA Shaklee oleh Ana M. Osman..kisah benar ni bukan kisah dongeng yang direka untuk mengaut keuntungan semata-mata..kisah benar dari hati untuk orang yang ada hati..eh takde kena mengena la plak..huhu


anak-anak syurga Puan Ana

04 September 2014:
Hari nie terpanggil nak ceritakan sedikit kisah Ana sblm pregnant Diyaan. Ada kisah di sebalik kisah Diyaan. Jarak semua anak2 Ana 2 thn kecuali Dhiya n Diyaan which is 3 yrs.

Bila Dhiya masuk sethn lebih we decide to hv another baby. We try and try n try but Allah x izinkan lagi. So ana risau sbb rasa mcm ada yg x kena. At the same time every mth perut Ana akan sakit belah kanan. Sakitnya Ya Allah lebih sakit dari nak bersalin. X pernah check.

Then 4 mths before pregnant Diyaan, go for a check up sbb x tahan sakit sgt. Doc confirmed I had a 6cm cyst in my right ovary. Nak gugur jantung. Sedih sgt2. What should I do. X pernah cerita atau bg tahu sesiapa. Also I had infection in my breast. Hilang arah lepas pergi klinik kerajaan suruh refer hospital gov then refer balik kk. End up going to private clinic and still I'm in pain.

So I consult a friend who later told me to consume GLA complex n B complex from Shaklee. I was hesitant at first but why not try. Perlu di ingatkan Ana amek GLA utk luka yg menyebabkan infection in my breast, bukan utk cyst sbb x terfikir pun pasal cyst coz Ana dah redha.

Alhamdulillah dgn izin Allah within 2 wks my thrush heal and 2 months after that went for check up and my cyst totally disappear. I was like WHAT?? How come? Fikir balik apa yg Ana makan and teringat amek GLA. Ya Allah syukurnya Ana x terkata. Mengalir airmata. And 2 mths later I'm pregnant with Diyaan. It was like wow....

That's when I totally fall in love with shaklee products. That is my story.
I was diagnosed with cyst.
Terpulang nak percaya ke tidak but for me syukur sgt dipertemukan n dikenalkan dgn GLA.

Selagi kita mampu kita usaha sedayanya. Jgn putus asa. Yes x semua org sama. Ada yg Ok ada yg x. So tepuk dada tanya hati...

No harm in trying but please if not sure seek medical advice 1st before anything. Don't blame it on something that isn't the cause of it. U should know ur body. Badan kita akan bg signal sblm ia terus jatuh sakit. If not sure go for a check up.

Sekian.
(No hard feelings. Just a little sharing a bit of my life)


ini kisah benar yer dari perkongsian puan ana sendiri..siapa yang tak percaya kisah ini boleh direct pm puan Ana M.Osman yer..