Monday, 28 April 2014

Penapis Air Shaklee

Alhamdulillah baru je order 2 set penapis air Shaklee..order dan Shaklee akan terus pos kepada pelanggan ina..alkisahnya bermula bila pelanggan ni up kat facebook tentang pilihan penapis air yang berada di pasaran..fungsi sama macam penapis air Shaklee tetapi yang menjadi ragu-ragu adalah isu halal..kebetulan ina memang kenal dengan pelanggan ni dalam satu group facebook yang kami join..so ina inform dia Shaklee pun ada penapis air yang macam dia nak tu..so borak-borak sambung dalam inbox plak..deal..2 set penapis air..Alhamdulillah..benda bagus kita kongsi bersama-sama..yang penting halal, bersih dan selamat..

apa yang bestnya penapis air ni..ina belum cuba lagi..sayang nak buka kotak..boleh tak bagi alasan gitu..hehe..yang pasti..penapis air Shaklee ni mudah dibawa kemana-mana sahaja..kalau travel senang angkut..so kita bagi family minum air bersih walau di mana kita berada..mudahnya penapis air ni sebab tak perlu nak sambung dengan paip air atau elektrik pun..masuk air paip dan terus boleh minum..wah dasyat ni..memang dasyatlah..kalau tak orang takkan beli 2 set terus..hehe..

setiap set dah complete..siap ada 3 extra filter lagi..bab harga usahlah dirisaukan..bukan ribu-ribu pun..ratus je..boleh pm or whatsapp ina untuk keterangan lanjut tentang penapis air ni..boleh juga refer Water Pitcher Shaklee untuk maklumat yang lebih terperinci..

Ibu Riana
0175262669
zarina.naim@yahoo.com