Friday, 4 April 2014

Ostematrix dan Ibu Hamil

Assalamualaikum..siapa yang tak suka minum susu..badan duk lenguh-lenguh..gigi rasa ngilu..tangan kebas..malam-malam tengah duk sedap tido tiba-tiba terjaga kaki 'cramp' atau kejang atau orang panggil simpul biawak..

biasanya simpul biawak ni terjadi dekat ibu hamil..sebab apa ibu hamil..sebab kalsium dalam badan kita makin kurang..ibu hamil yang tak suka minum susu..pastu kalsium dalam badan ibu yang x cukup tu kena kongsi plak dengan bayi dalam kandungan..memang confirm tak cukup..bayi ambil semua kalsium..ibu xde kalsium..zero..

so apa jadi pada ibu hamil yang tak cukup kalsium ni..mulalah rasa macam umur 60 an..nak jalan pun nak kena pegang dinding atau tangga..lutut ketar..nak bawa perut lagi..tangan pun kebas-kebas..nak pegang apa-apa rasa tak kuat..masa tu jangan nak hairan pasal ape..kalsium x cukup la tu..

bagi ibu-ibu hamil yang tak suka minum susu..pemyelesaiannya 4 kapsul ostematrix setiap hari..lengkap pengambilan kalsium sehari..bila dah amalkan ostematrix ni..pembuangan pun lancar..ada kawan ina seminggu x buang..ina cadangkan ambil ostematrix..sekarang hari-hari lancar..2 in 1..usus pun sihat..

kebanyakan dari apa yang ina tulis ni pengalaman sendiri dengan pengalaman-pengalaman customer yang dah ambil ostematrix..benda bagus mesti kita kongsi dengan orang lain kan..ina bagi 5 star untuk ostematrix ni..pil kalsium terbaik..

0175262669
iburianaonlineshop
zarina.naim@yahoo.com