Sunday, 20 April 2014

Kenapa pilih Shaklee?

Assalamualaikum..bila orang tanya..kenapa pilih Shaklee sedangkan banyak lagi produk lain selain Shaklee..hanya mampu jawab dengan senyuman...jap nak pikir nape yer ina pilih Shaklee..bukan Shakluu..Shakelaa..Shake-shake atau yang sewaktu dengannya..hehe

bila ina mula-mula start Shaklee ina tak harapkan lebih..rasa kalau dapat 200-300 ringgit pun dah ok sangat dah tu..3 angka bonus..seronok dah tu..leh shopping baju riana..hehe memang buat bisnes online ni untuk permata hati nilah..untuk siapa lagi kan..nak cari duit lebih sebab nak beli untuk anak..yer anak..semestinya anak yang bukan pilihan kita tetapi anak adalah tanggungjawab..

bila dah join..wah best jugak bisnes Shaklee ni..setiap barang yang kita jual ada point..dan point yang terkumpul selama sebulan tu akan ditukar jadi duit..eh betul ker ni?sebab biasanya duk beli barang dapat point..pastu point tu kena redeem..dapatlah botol air ke..tuala ker..tengoklah banyak mana point kita tu..kalau cukup point barang yang kita nak bolehla redeem..kali ni dengan Shaklee jauh berbeza..point yang kita kumpul tukar jadi duit..wah lagi lumayan kan..

lagi satu yang best..upline + mak upline + nenek upline semua tak lokek ilmu..memang jaga semua downline dengan jayanya..ada group support yang sangat supporting..dalam group ni ina banyak pelajari pelbagai ilmu baru..dah tentunya ilmu dunia dan ilmu akhirat..15 april 2014 genap setahun bersama Shaklee..hampir lupa sebab sibuk dengan encik suami yang terbang ke Sabah 15 tu..tak sangka plak 200-300 ringgit yang ina nak tiap-tiap bulan tu boleh jadi beranak pinak..Alhamdulillah..

Pesanan upline-upline hebat group ina..jangan takut untuk jadi kaya dengan Shaklee..sebab bila kita kaya banyak kebaikan yang kita boleh buat..zakat..sedekah..kaya di dunia dan di akhirat..paling ina suka bila dengar ada super upline ni yang bayar zakat 5 angka..wah memang sangat-sangat terinspirasi..nak jadi macam dia..macam-macam kebaikan kita boleh buat..bawa satu family menunaikan haji atau umrah..wah seronoknya..teruja..anda teruja tak..kalau sekarang anda dah boleh buat lebih pada apa yang ina cerita kat atas sila abaikan keterujaan ina yer..

semua ni bermula hanya dengan bermodalkan yuran ahli RM75..ina labur RM75 dan sekarang duit modal jadi ahli RM75 tu ina dah dapat balik..semua orang boleh capai apa yang orang lain capai..janji ada kesungguhan dan tak usung alasan atas kepala..yang duk usung alasan tu memang tak kemana la kan..hiduplah dengan alasan..orang dah sampai ke bulan..kita masih duk ragu boleh ke pergi ke bulan..(^-^)

with love,
ibu riana
0175262669
zarina.naim@yahoo.com