Tuesday, 8 April 2014

Daftar Ahli Shaklee dan Beli dengan Harga Ahli

Assalamualaikum..bila dah join ahli Shaklee dah confirm kita dapat beli semua produk Shaklee dengan harga ahli..betul tak..masih ramai yang rasa tak penting pum jadi ahli sebab ramai pengedar yang jual harga ahli..kan?anda perlu tahu bermula 1 April 2014..semua pengedar Shaklee akan jual harga runcit..so mulai april ni anda tak perlu lagi nak survey harga kat semua orang..daftar ahli dan anda akan dapat beli semua produk Shaklee dengan harga ahli..lagi best kan..kumpul point barang..kalau cukup point nanti dapat plak bonus dari point tadi..

meh ina share kelebihan-kelebihan yang ina dapat dan rasa selepas hampir setahun menjadi ahli Shaklee..

(1) Mesra Keluarga

bila daftar ahli..bukan ina je yang jadi ahli..suami pun jadi ahli jugak..satu ID Shaklee untuk suami dan isteri..tak perlu nak daftar suami lagi..so secara tak langsung dan tak sedar suami ina pun terlibat juga dalam Shaklee..tolong drive bawa ina pergi cawangan Shaklee..kadang-kadang tolong ina pos barang Shaklee..hehe..lagi satu yang ina suka..bila tengok gambar atau video majlis-majlis yang diadakan oleh Shaklee..semua orang bawa anak-anak..bawa suami dan anak-anak sekali dalam majlis..seronok kan..dah macam hari keluarga plak..

(2)Modal Rendah

bila sebuat nak berniaga..mesti ramai yang ingat kena keluarkan modal ribu-ribu kan..anda salah yer..yuran untuk menjadi ahli hanya RM75 Semenanjung dan RM85 Sabah Sarawak..yuran ni sekali bayar sahaja..tak perlu nak renew bulanan atau tahunan..jimat kan..bagi surirumah macam ina ni manalah ada modal puluh-puluh ribu..kalau setakat RM75 tu mampula lagi nak keluarkan..(^-^)

(3)Risiko rendah

eh betul ker? mana ada perniagaan yang tiada risiko..dengan Shaklee risiko hampir kosong..betul ni..meh nak citer..kita tak perlu nak simpan barang tau..kalau ada pelanggan nak barang..pelanggan bayar dan kita terus order dengan Shaklee..semua urusan bungkus dan pos Shaklee yang buat..kita just online je untuk order barang..

(4) WAHM sejati

haha..rasa macam tak nak dah pandang belakang..eh ada ijazah taknak kerja kerajaan ker? dah takde hati nak hantar resume sana sini..sejak berShaklee lagi la tak pandang dah resume-resume itu semua..hehe..apa lagi yang ina nak..bersyukur dengan apa yang ina dapat dengan Shaklee..yang peling penting riana sentiasa ada dengan ina..kemana sahaja angkut..pos barang..COD barang..teringat kata-kata seseorang..

ANAK ADALAH TANGGUNGJAWAB
ANAK BUKAN PILIHAN

(5) 100% Online

Semuanya online dah sekarang ni..apa lagi nak? order online..bayar online..cek bonus online..daftar ahli online..pendek kata tak perlu nak keluar rumah dah..tak perlu nak pergi cawangan Shaklee jauh-jauh..hanya dari rumah..depan laptop masing-masing dengan sekeping kad kredit atau kad debit..settle keje..

nak jadi ahli..anda tahu kan nak cari ina kat mana...

0175262669
zarina.naim@yahoo.com