Thursday, 3 April 2014

bagaimana nak jadi ahli Shaklee

Assalamualaikum...ada yang mesej dan call ina..tanya macam mana nak jadi ahli..alamak kak..macam mana nak beli barang dengan harga ahli..kan semua pengedar shaklee jual harga retail ni..

jawapannya senang je..jom jadi ahli..dah jadi ahli lepas ni boleh beli produk dengan harga ahli sepanjang masa..

bila dah jadi ahli macam-macam kebaikan yang kita dapat..silap2 boleh dapat bonus 3 atau 4 angka tau..

nak jadi ahli memang sangat mudah..semudah ABC..kita x perlu jumpa..semuanya ina explain secara online..bank in duit RM65..tambah RM10 semenanjung..tambah RM20 untuk Sabah dan Sarawak..pastu ina akan daftar online dan bagi id shaklee..dapat je id dah boleh order online..hehe..segalanya online tau..

siapa yang x suka online..mudah..cepat dan fleksibel..tak perlu nak buang masa,tenaga,minyak kereta..anda di rumah anda..ina di rumah ina..

Siapa NAK?jom kita personal coaching..pm atay whatsapp ina yer..

ibu riana
0175262669