Tuesday, 29 April 2014

Terpaksa tanggung risiko bila join Shaklee

Assalamualaikum..apa khabar semua..semoga sihat sokmo..arini boring-boring layan khabi khushi kabhi gham nak cite satu kisah..al-kisahnya bertajuk terpaksa tanggung risiko bila join Shaklee..hehe

kat mana risikonya kan..risiko simpan stok ker?eh tak perlu simpan stok..kalau ada customer order..terus direct order dgn Shaklee..staff Shaklee akan packing dan pos bagi pihak kita..suka kan..tak payah susah-susah nak pergi pos..duk umah je..

risiko yang ina nak cerita malam ni..bila join shaklee..ina terpaksa tanggung risiko ada kenalan yang sangat ramai dari group facebook,whatsapp dan telegram..ukhuwah kami kuat..dah macam adik beradik..tak kenal pun..semua ikatan secara maya sahaja..tapi saling membantu tak kira level..seronok sangat..memang berisiko sungguh..sebab rasa nak jumpa sangat-sangat semua..

ina juga berisiko dapat ilmu-ilmu yang ina tak pernah pikir pun nak belajar..tiba-tiba terbelajar blog..tiba-tiba ilmu datang bertimpa-timpa..free plak tu..tak perlu bayar..terima kasih sifu-sifu hebat..

risiko paling tinggi bila setiap bulan ina kena terima bonus 4 angka masuk dalam akaun..syukur Ya Allah..rezeki kami sekeluarga..paling risiko bila riana dah pandai tunjuk nak macam-macam kalau pergi shopping..tapi ibu tak teragak-agak untuk beli..anything untuk anak ibu..

anak-anak Shaklee ina pun berisiko untuk terima bonus tiap-tiap bulan..kelas blog..kelas macam-macam..semua ina sediakan untuk anak-anak Shaklee ina

sangat seronok tempuhi risiko-risiko bila dah join Shaklee..anda nak rasai risiko yang sama..anda tahu kan nak cari ina macam mana..(^-^)