Saturday, 15 March 2014

UMRAH atau ITALY?

Assalamualaikum..selamat hari sabtu..apa agenda kita hari ni..duk umah je la yer..cik abe busy..sambil layan hindustan kat tv3 jom kita terbang gi buat UMRAH atau gi ITALY..pejamkan mata..kalau dapat pergi FREE best jugak kan..jejakkan kaki ke tanah suci..wah tak terjangkau rasanya..


dengan Shaklee semua ni tak mustahil..sambil jual produk Shaklee kita kumpul point untuk pergi jalan-jalan..tahun 2014 boleh pilih sama ada nak pergi UMRAH atau ITALY?bagi yang beragama Islam dan masih belum menjejakkan kaki ke tanah suci mestila pilih umrah kan..


banyak yang Shaklee tawarkan kepada pengedar-pengedar yang aktif..sama ada NAK atau TAKNAK je..kita sendiri yang pilih..


bestnya kalau dapat pergi..ditaja sepenuhnya oleh pihak Shaklee..5 star..di kesempatan hari sabtu ni nak ucapkan tahniah pada "MAK" Shaklee ina Mamaa Adamia yang berjaya mengumpul point cycle tahun lepas..layak 2 tiket untuk free trip by Shaklee..Umrah bersama suami tercinta untuk tahun ini..doakan anakmu ini menjejakkan kaki ke sana juga yer..doakan kami semua berjaya di dunia dan akhirat..amin..

ina dah nampak peluang yang ada dalam Shaklee..ina nak kongsi dengan anda-anda di luar sana..ilmu yang ina dapat dalam group Shaklee sangat-sangat membantu merealisasikan hidup sebagai seorang surirumah yang bergaji..ilmu-ilmu yang ina dapat ni ina nak share dengan orang yang nak sahaja..siapa yang rasa dia betul-betul nak buat..bolehla pm atau whatsapp ina yer..

Ibu Riana
0175262669