Tuesday, 11 March 2014

Pengedar Shaklee Tapah

Assalamualaikum..

saya NOR ZARINA MOHD NAIM atau lebih dikenali dengan nama IBU RIANA dalam facebook, whatsapp dan weechat..Ina merupakan pengedar sah Shaklee..bagi warga Tapah yang nak beli produk Shaklee bolehla mesej atau whatsapp ina..tak perlu nak bayar duit kos pos..barang terus sampai depan rumah yer..

pembayaran boleh pilih sama ada nak bank in atau cash on delivery (COD)..inform jer..barang ready stock..nak datang rumah tengok-tengok barang pun boleh..lagi puas hati..kalau nak datang bagitahu awal yer..kadang-kadan ina pergi pos atau COD barang..so bagitahu nak datang leh ina kuar pos awal..

ada yang tanya pukul berapa ina balik keje..hehe..ina keje dari rumah je..so kalau tak kuar pos atau COD barang memang sentiasa ada je kat umah..

Ibu Riana
0175262669