Friday, 14 March 2014

Keahlian PERCUMA Shaklee

Assalamualaikum..keahlian percuma Shaklee..bila kita cerita pasal percuma..mesti ramai yang nak tahu kan..nak la kalau percuma..akak bukan nak biznes pun..tapi kalau percuma akak pun nak..betul tak?keahlian percuma ni kita dapat kalau kita beli barang 200 point bersamaan dengan nilai barang berharga RM650 ke atas..haa barulah dapat keahlian percuma kak..

untuk bulan MAC ni kalau nak keahlian percuma beli 6 ESP..anda dapat 1 ESP percuma..jadi ahli percuma..jimat yuran ahli RM75 semenanjung..RM85 Sabah dan Sarawak..pastu bulan april dapat bonus..menarik kan?sape taknak kan..

gila ke apa akak nak beli ESP sampai 6 siapa plak nak minum banyak-banyak dik?x gila kak..bulan ni memang mandi ESP..pakat borong sampai berkotak-kotak..xdepun orang kata dia gila..kalau macam ina ni yang order online..abang GDex hantar ke rumah sehari sampai 3 kotak kak..xde plak orang kata abang GDex tu gila angkat 3 kotak besar-besar naik tingkat 4..hehe..sangat-sangat berterima kasih kepada servis GDex Kampar..double thumb ups..

bukan suh akak mandi ESP..kongsilah dengan adik beradik..kawan-kawan..jiran-jiran..ESP ni semua orang boleh minum..

- nak kurus
- nak cantik
- nak tambah susu badan
- nak tambah berat badan
- orang yang ada diabetes
- ibu hamil
- ibu berpantang
- nak hamil
- orang yang baru lepas operate
- orang yang busy kerja x sempat sarapan

haa macam-macam lagi kak..macam-macam ada..
macam mana nak beli?boleh pm atau whatsapp ina..ina pengedar Shaklee yang sah..ID Shaklee 921124..

ibu riana
0175262669