Monday, 3 March 2014

Sayang Isteri Tingal-Tinggalkan

Wow, topik hangat hari ni..nape plak nak tingal-tinggalkan isteri..yer tak..kalau dah sayang takkan nak tinggal..pergi operasi ker?hehe..OPS! jangan salah faham yer..meh nak explain..Kalaula cik abe kat luar sana sayangkan isteri maka tinggal-tinggalkanlah perkara yang tidak elok..atau perkara-perkara yang kita suka buat tetapi isteri tak suka kita buat..

ina nak sentuh bab merokok..wahai cik abe si perokok tegar..sayang isteri tak? sayang anak-anak tak..kalau mereka-mereka ini insan yang cik abe sayangi..tingal-tinggalkan la tabiat merokok tu..tahukah cik abe orang yang menghidu asap rokok tu lebih terdedah kepada bahaya daripada cik-cik abe yang duk sedut asap rokok tu..tergamaknye cik abe memberikan persekitaran yang tidak selamat kepada isteri dan anak-anak..

TAHUKAH ANDA?
kalau isteri sedang hamil..anak di dalam kandungan tu yang berisiko tinggi mendapat segala kesan negatif..nak ke dapat anak yang tak normal hasil dari kepulan asap rokok anda yang berkepul-kepul tu..

SEDARKAH ANDA SITUASI INI??

maybe yang baca post ina hari ni terdetik di dalam hati nak berhenti merokok tetapi tak tahu macam mana nak berhenti..BETUL TAK wahai insan yang bergelar PEROKOK TEGAR..meh ina kongsi dengan semua video testimoni seorang perokok tegar yang berhenti merokok dengan pengambilan VIVIX SHAKLEE


Luangkan sedikit masa anda untuk menonton video testimoni ini..


Sedikit ulasan dari video di atas..

kenapa VIVIX terbaik sehingga dapat memberi kesan yang begitu impresif dalam masa yang singkat..VIVIX bertindak dari tahap sel (sellular level)..VIVIX buang nikotin yang ada pada DNA menyebabkab DNA kita pulih kepada keadaan yang asal..DNA itu tersendiri menolak rasa nikotin yang tak natural yang sepatutnya tak ada dalam badan kita..VIVIX bukan terapi pengganti nikotin tetapi terapi BUANG nikotin..

terapi pengganti nikotin ni terlalu banyak di pasaran sedia ada..kat pasar malam pun ada jual..

Wahai isteri-isteri yang sayangkan suami..tinggal-tinggalkan la tabiat shopping tu..meh guna duit shopping tu beli VIVIX untuk suami..suami sihat, isteri sayang, anak-anak ceria..(^-^)

VIVIX TERBUKTI BERKESAN!!!

Dapatkan dari pengedar sah Shaklee,
0175262669