Wednesday, 11 December 2013

Sarapan Segera Shaklee

12:50 AM

Elektrik kejap ada kejap takde kat rumah ni..sambil-sambil kipas guna tangan terasa lapar..membuatkan ina tiba-tiba teringat kat meal shakes..ade je elektrik zass ina nak share sarapan enak meal shakes..mmm perasa vanilla..yummylicious..


esok pagi nak pergi buat rawatan fisioterapi kat hospital tapah..terpikir-pikir nak buat sarapan aper?..tu yg teringat meal shakes..kan meal shakes ni sarapan segera..sangat sesuai untuk ibu-ibu bekerja..

ambil meal shakes dgn milo..sedapnya..kenyang x perlu sarapan makanan lain dah..siapa yang belum cuba meal shakes..jom cuba dengan pelbagai resepi yang enak..antara resepi yang boleh anda cuba..


wow dah terbayang keenakan rasa meal shakes..dengan meal shakes ibu-ibu tak perlu nak pening kepala nak pikir sarapan sihat dan berkhasiat untuk anak anda..bagi meal shakes dah cukup dengan nutrisi-nutrisi yang anak-anak perlukan..psst try buat lempeng meal shakes..macam sedap jer..nanti nak trylah..

Jom bersarapan dengan sarapan yang berkhasiat,hubungi ina untuk keterangan lanjut serta dapatkan meal shakes anda dengan harga istimewa di sini..

0175262669
0139661471