Friday, 20 December 2013

3C dalam Shaklee

Assalamualaikum semua pengunjung blog ibu riana onlineshop..ramai yang bertanya kita dapat apa kalau join shaklee..jom ina cerita 3C dalam shaklee..apa dia 3C yang orang duk heboh sangat tu yer..meh tengok..

(1) CASH

setiap barang yang kita beli ada UV/point..so bila kita jual barang dan point ni terkumpul dari 1hb - 31hb setiap bulan..point yang terkumpul dalam tempoh sebulan ni akan convert jadi cash..yang nila bonus yang shaklee bagi tiap-tiap bulan..setiap orang yang berdaftar layak untuk dapat cash bonus..ina seorang surirumah sepenuh masa..alhamdulillah ada gaji dari shaklee tiap-tiap bulan..cash bonus terus masuk akaun bank yang kita pilih..best kan..ala-ala bekerja tetap gitu..tapi gaji shaklee tengah bulan..

(2) CAR BONUS

bila kita dah naik rank supervisor ke atas kita layak untuk dapat car bonus..car bonus ni bukan shaklee bagi voucher diskaun beli kereta..tapi kita dapat cash untuk beli kereta..dapat tiap-tiap bulan untuk bayar kereta..ikut suka kita nak beli kereta ke..rumah ke..tanah ke..keretapi sekalipun boleh..shaklee tak tetapkan syarat..cuma shaklee bagi car bonus je..pandai-pandailah nak beli apa..setiap orang mesti ada impian nak pakai kereta apa kan?so ambil peluang rebut car bonus dari shaklee..

(3) CONVENTION
wow percutian percuma ditaja sepenuhnya oleh shaklee..setiap orang yang naik rank supervisor ke atas layak untuk dapat percutian percuma shaklee..percutian di dalam negara atau luar negara..


untuk luar negara anda boleh pilih samaada nak menunaikan umrah atau bercuti ke London/Paris..percutian ni bukan biasa-biasa ye..5 bintang punya..VVIP..bestnye..ngah usaha mengumpul point ni..jom kita sama-sama pergi bercuti nak..



Ingin sertai kami join shaklee..boleh pm or whatsapp ina ok..insyaAllah ina akan beri panduan dan tunjuk ajar..sebarang pertanyaan boleh hubungi:

0175262669