Friday, 13 December 2013

Nak Daftar Shaklee Tak?

Assalamualaikum semua..apa khabar hari ni?semoga semuanya sihat alhamdulillah..apa khabar anak cucu cicit piut "Just Do It"..senyum panjanglah hari ni kan..bonus shaklee dah masuk..pagi-pagi lagi dah heboh seantero dunia bonus dah masuk..semua pakat bersyukur dengan bonus yang masing-masing dapat..betul tak?

Amacam puas hati tak dengan bonus yang kita dapat..jangan lupa setiap rezeki yang kita dapat tu ada bahagian orang lain juga..orang mana? orang yang memerlukanlah..pandai-pandailah gunakan duit tu untuk kebaikan..kita bagi 1, Allah balas 100..kalau bagi 100 agak-agak berapa?..tak percaya?..cuba buat..renung-renungkan dan selamat beramal yer..

nak panggil semua surirumah, pelajar, penganggur, orang yang nak buat pendapatan sampingan..nak tak ina ajar dan tunjuk jalan jana RM dari rumah..ok bagi yang xde modal anda berada di tempat yang betul sebab bisnes shaklee ni x perlukan modal..just bayar yuran ahli jer RM65..sekali seumur hidup..bukan nak kena renew pun..berbaloi-baloi..xde
 RM65..cuba tengok bawah tilam, korek tabung ayam, bawah bantal..ada x selit-selit RM65..tau tak dengan RM65 ni anda selangkah mencipta kejayaan..

meh ina buat kesimpulan dari bebelan ina kat atas macam mana nak daftar shaklee:

(1) bayar RM65 + kos pos RM10 semenanjung manakala RM20 untuk Sabah dan Sarawak.bayar ke akaun bank ina..
(2) ina akan daftar masuk shaklee guna online je..
(3) dah leh start biznes bila dah dapat ID Shaklee..

mudah kan..mudah sangat macam ABC..semuanya online..x perlu nak jumpa dengan ina atau nak kena pergi cawangan Shaklee pun..lepas dah daftar ina akan add masuk dalam group..dalam group ni macam-macam kita boleh belajar..dari kita tak tahu ape-ape sampailah pandai..

ada yang mesej ina bagitahu berminat nak join..RM65 tu tiada masalah..yang jadi masalah nak iklan, tak tahu pasal produk shaklee..terus terang cakap yer..ina mula-mula join pun tak tahu sangat pasal produk..sekarang ni boleh kata kalau pelanggan tanya terus boleh jawab..silap-silap orang ingat ina ni keje farmasi tau..hehe

jom jana RM dari rumah dengan ina..macam-macam ilmu ina nak kongsi dengan semua..bagi yang ade perkhidmatan internet kat rumah memang rugilah kalau tak jana pendapatan dari rumah..memang rugi besar..banyak peluang yang ada tapi anda sia-siakan..tepuk dada tanya selera yer..

Work at home mom,
Ibu riana
0175262669