Thursday, 4 July 2013

Set kurus ibu menyusu

Kenapa ada jugak set kurus untuk ibu menyusu?yerlah ibu menyusu pun nak maintain bergaya jugak kan..takkan takleh kot..hehe
nak raya ni comfirm nak melaram..

apa yang ade dalam set kurus untuk ibu menyusu..
ha ni la kawan-kawan..ade Lecithin,Alfafa dan ESP..


Betul ke boleh kurus??macam mana set ni berfungsi..meh sini nak story..Lecithin untuk bakar lemak-lemak degil dalam badan..
Alfafa untuk angkut keluar lemak-lemak degil ke proses pembuangan..
ESP pulabina otot dan beri tenaga supaya sentiasa rasa kekenyangan..ESP boleh dijadikan pengganti makanan untuk sarapan dan makan malam..so just makan nasi waktu tengahari jer..senang kan..


Memang la,ni set diet shaklee ape kaitannya untuk ibu menyusu?Haa soalan yang bagus..ape kaitannya kan..
Alfafa selain daripada angkut keluar lemak,juga berfungsi untuk memperbanyakkan susu ibu..digabungkan dengan ESP untuk memekatkan susu ibu..Alhamdulillah dah ramai pelanggan yangambil set ni..memang dah jatuh cinta dan susu menjadi pekat serta banyak..Selain itu,kena juga selalu direct menyusu dan pam susu untuk menggalakkan penghasilan susu tau..jangan 100% bergantung pada supplemen sahaja..

Now..mesti terfikir-fikir kan macam mana Lecithin berfungsi untuk bakar lemak..meh kita tengok gambar ni..demo bagaimana Lecithin berfungsi memecahkan lemak..


mmm ape fikir lagi tu..jom kurus sambil menyusu anak..berminat nak dapatkan set kurus ni dan nak tahu lenih lanjut lagi pasal shaklee boleh hubungi:

Ibu Riana - Shaklee Independent Distributor (ID 921124)
COD: Tapah,Perak
Call/SMS: 0139661471/0175262669
WhatsApp: 0175262669
Email: iburianaonlineshop@gmail.com