Monday, 15 July 2013

Kenapa ESP Shaklee Best

Assalamualaikum..alhamdulillah masih lagi dipinjamkan nafas untuk sama2 kita berpuasa di bulan ramadhan..hari ni dah 6 ramadhan..kejap jer waktu berlalu..pejam celik pejam celik abis 29 ramadhan..insyaAllah..
 
Hari ni ibu riana nak kongsi tentang satu produk yang sangatlah digemari ramai untuk bulan puasa ni..ape lagi kalau bukan Energizing Soy Protein (ESP)..bagi yang dah tahu dan dah pernah cuba mesti terbayang kesedapan ESP kan..bagi yang belum cuba dan tak tahu macam mana rupa ESP..ni ibu riana nak bagitahu semua..inilah rupa ESP tu..satu can ade 850gm..tahan sebulan lebih untuk penggunaan seorang..
 
 
Mesti ramai yang nak tahu apa itu ESP kan..ESP adalah Protein Bukan-GMO yang lengkap dengan semua asid amino yang perlu. Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik.  ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  Berbanding  protein daripada sumber daging, telur dan tenusu,  ESP adalah  rendah  lemak dan  bebas laktosa dan kolesterol.

Kebaikan ESP Shaklee:
•    Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan
      rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
•    Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
•    Mengandungi lima  vitamin B penting, separuh daripada
      keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones.  Kajian
      menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal
      kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
•    Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu
      Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP),
      di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari
      proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.
 
Dah ramai yang cuba,pelanggan ibu riana onlineshop pun dah ramai yang repeat order...alhamdulillah..gembira bila dapat tindakbalas yang positif daripada pelanggan..Antaranya susu memang jadi banyak,bertenaga walaupun menyusu bayi di bulan puasa,gastrik hilang,kulit makin lembut & pelbagai lagi komen yang positif..alhamdulillah bersyukur dapat membantu orang yang memerlukan bukan memanipulasikan kebaikan ESP tau..
 
Stok ESP memang macam "Pisang goreng panas"..sentiasa hot..bila restock ESP memang akan habis..kenapa laku sangat???? sebab ramai dah tahu kebaikan ESP..testimoni2 pengguna bukan hanya sekadar nak promosikan ESP tetapi memang betul2 HOT..
 
Nak dapatkan ESP dengan harga yang HOT & SPECIAL...
Hubungi Ibu Riana ~ ID 921124
Call/SMS ~ 0139661471/0175262669
Whatsapp ~ 0175262669