Thursday, 18 July 2013

Resepi ESP Shaklee

Produk HOT shaklee bulan ramadhan semestinya ESP ~ Energizing Soy Protein ...ramai yang dah cuba tetapi tak tahu nak buat resepi lain..dah boring asyik minum dengan milo je...kali ini Ibu Riana nak kongsi resepi-resepi yang best untuk lebih menikmati ESP dengan cara kita sendiri..ESP BOLEH diminum oleh kanak-kanak berumur setahun ke atas, lelaki dan perempuan dewasa.
 
sebelum tu mesti kena tahu asas untuk bancuh ESP ni yer..ESP TIDAK BOLEH dibancuh dengan air panas..guna air sejuk atau suam. TIDAK BOLEH diambil lebih dari 3 sudu besar..TIDAK BOLEH dicampur dengan kopi atau teh.
 
Resepi-resepi yang boleh dicuba:
1- ESP + air suam (rasanya seperti air soya buatan sendiri tanpa gula)
2- ESP + fresh milk
3- ESP + fresh milk + kurm (blend)
4- ESP + meal shakes shaklee
5- ESP + performance drink shaklee
6- ESP + mealshakes + performance drink
7- ESP + Nesvita 3in1
8- ESP + Tropicana Twister
9- ESP + Ribena
10- ESP + Jus buah (tembikai,epal,lobak,pegaga)
11- ESP + Milo/Horlicks
12- ESP + Sirap bandung
13- ESP + mealshakes + aiskrim
14- ESP + sunquick orange
 
ini antara resepi yang boleh anda cuba..lain2 resepi boleh dibuat ikut kreativiti anda..ingat yer perlu elakkan teh dan kopi yer..
 
Jangan lupa klik Like Ibu Riana Onlineshop untuk dapatkan ESP dengan harga istimewa..semestinya mampu milik untuk anda..
 
Hubungi:
Ibu Riana ~ ID 921124
Call/sms ~ 0139661471/0175262669
Whatsapp/Wechat ~ 0175262669