Wednesday, 17 July 2013

Hamil dengan Shaklee

Alhamdulillah, dah ramai yang berjaya hamil dengan GLA complex shaklee..memang betul kita hanya merancang..Allah s.w.t yang menentukan segalanya..tapi kalau tidak usaha macam mana nak membuahkan hasil..macam duk tengok buah rambutan kat atas pokok..tapi tak usaha nak panjat atau kait buah tu..duk tunggu luruh jer..hurm memanglah dapat jugak buah kalau tunggu jer kat bawah pokok..tapi dapat buah yang busuk dan hitam..silap2 jatuh atas kepala..hehe..(^-^)
 
 
Bulan ni promosi GLA complex tau..harga biasa RM91.25..promosi beli 6 percuma 1..kongsi beli dengan kawan-kawan dan adik-beradik..harga jatuh merudum..bergolek2..dup dup bunyinyer..
 
Yang merancang untuk hamil,anda mesti kena tahu apa masalah kesuburan yang dihadapi..boleh rujuk doktor untuk ketahui punca masalah kesuburan ini sama ada berpunca dari isteri atau suami,atau kedua-duanya sekali..kajian  menyatakan bahawa 40%masalah kesuburan terjadi akibat perempuan, 40% terjadi akibat lelaki  dan 30% akibat kedua-duanya.
 
Selain daripada masalah kesuburan,anda juga perlu mengetahui cara untuk tentukan waktu subur bagi membantu anda mengetahui waktu subur dan memberikan peluang yang tinggi untuk hamil..jangan malu untuk berjumpa dengan doktor atau bertanya kepada yang lebih arif..
 
Macam-macam testimoni GLA dari pelanggan dan pengedar shaklee sendiri..semua berjaya hamil..kulit muka cantik,makin slim,period pain hilang,jerawat takut nak dekat..wah bestkan..takkan nak tengok jer..jom cuba sementara harga tangah murah..promosi bulan julai 2013 sahaja.. 
 
Berminat nak dapatkan set kesuburan dengan harga special..
Hubungi:
 
Ibu Riana ~ ID 921124
H/P ~ 0139661471/0175262669
WhatsApp ~ 0175262669