Wednesday, 10 July 2013

Berpuasa dengan Shaklee

Alhamdulillah dah selesai 1 ramadhan kita hari ini..kali pertama berpuasa dengan Shaklee..malam tadi kul 12 am baru sampai kem tapah dari kedah..sahur dengan ESP + Meal shakes...hari ni sepanjang hari tak rasa lapar & kering tekak..bersyukur kenal dengan produk-produk hot Shaklee sebelum puasa..
 
Hari ni juga dapat call dari kakak..kakak ina ni selalu gastrik..dia try ambik ESP sahur pagi tadi..alhamdulillah x rasa pedih perut dan boleh bertahan puasa sampai berbuka..dia try ESP dari kawan..so terus nak order ESP..hehe..alhamdulillah rezeki ramadhan kan..
 
Bulan ni juga set mighty 3 gems Shaklee memang laris...semua orang ambik buat stok untuk bulan puasa..kebanyakan yang dah try set 3 mighty gems ni memang repeat order..
 
Ibu menyusu pun bagus ambik..ni bukan sekadar nak iklan barang yer..memang bagus sebab ina pun menyusu dan dah cuba sendiri...bila dah cuba dan dah rasa kebaikan produk Shaklee baru berani nak kongsi dengan kawan-kawan semua..
 
Set 3 mighty gems ni ready stock yer bagi yang nak dapatkan set ni area Tapah..
Penghantaran seluruh Malaysia..
 
Boleh hubungi ina:
Call/SMS: 0139661471/0175262669
WhatsApp: 0175262669