Saturday, 6 December 2014

Scary Movie

Assalamualaikum..boring malam-malam ni tak ada cerita yang menarik kan..encik suami pun kerja hari ni..layan scary movie yang tak berapa nak scary tu..haha..


kemas-kemas laci kabinet tadi baru jumpa sijil ssm yang ina cari dari hari tu..haha nasib baik buat untuk 5 tahun terus..2017 baru expired..

ina peniaga online yang berdaftar tau..jangan ragu-ragu untuk membeli dengan ina..barang comfirm sampai..hehe..sekarang ni macam-macam hal yang berlaku..kerana nila setitik rosak susu sebelanga..(^-^)

with love,
ibu riana
0175262669
zarina.naim@yahoo.com