Tuesday, 5 November 2013

Set Hamil Shaklee

Assalamualaikum..

Anda hamil?masih tercari2 set kehamilan yg sesuai..x mudaratkan ibu dan kandungan..ibu dan bayi dlm kandungan sihat dan cergas..pengambilan omegaguard semasa kandungan 5 bulan ke atas mengawal berat badan ibu dan untuk pertumbuhan otak bayi..bijak dan sihat..

Set hamil trimester 1
- vitalea
- b complex
- vitamin c
- ostematrix

Set hamil trimester 2 & 3
- vitalea
- b complex
- vitamin c
- ostematrix
- omegaguard

Bagaimana set hamil ini berfungsi:

1) vitalea
- memberi tenaga kepada ibu hamil supaya sentiasa cergas..bagi ibu hamil yang HB selalu rendah, dengan pengambilan vitalea boleh meningkatkan paras HB ke tahap normal..mesti tertanya-tanya kan apa yang penting sangat nak jaga HB ni..jangan tak tahu yer..bila HB terlalu rendah akan mengakibatkan bayi lahir pramatang atau risiko kematian..sebab tu nurse2 di klinik ibu dan bayi mesti membebel kalau HB kita rendah..

2) b complex
- mengandungi asid folik yang diperlukan oleh ibu hamil..selain itu b complex juga menukar makanan kepada tenaga..jadi ibu hamil terhindar daripada masalah diabetes..minum air gula..nk kena ambil darah sampai berkali2 kan..penat..

3) vitamin c plus
- menguatkan antibodi ibu hamil supaya tidak terlalu cepat dijangkiti demam atau selsema..selain itu memelihara kulit ibu akibat hormon yang tidak stabil ketika hamil..

4) ostematrix
- siapa yang pernah hamil mesti tau..bila bayi dah mula membesar..bayi memerlukan kalsium untuk tumbesaran di dalam perut..masa nilah kita mula rasa lenguh badan,kejang kaki,ngilu gigi dan kebas tangan..ini adalah punca bila ibu hamil tak cukup kalsium..so ostematrix berfungsi ganti balik kalsium yang dah di ambil oleh bayi di dalam kandungan..selain itu juga..ostematrix juga berfungsi mengatasi sembelit ketika hamil dan di dalam pantang.

5) omegaguard
- bila usia kandungan 5 bulan ke atas..omegaguard berfungsi mengawal berat badan ibu serta membantu pertumbuhan otak bayi supaya bayi yang lahir sihat dan bijak..hormon ibu tidak stabil..rasa nak makan je kan..omegaguard terbaik..

Dapatkan set kehamilan dgn harga istimewa untuk isteri dan bakal bayi anda..semestinya di ibu riana onlineshop..

Ibu riana
0175262669
0139661471
iburianaonlineshop.blogspot.com