Saturday, 16 November 2013

Jual Diri Anda

Assalamualaikum..
Nak share satu cerita..ramai yang ingat jadi ahli shaklee untuk berniaga je kan..salah tanggapan tu..nak makan sendiri pun boleh..tak semestinya jadi ahli untuk jual semata-mata..
Jadi ahli untuk makan apa yang kita dapat..kita dapat beli dgn harga ahli..setiap barang ada point..point ni plak akan ditukar jadi cash money..sambil makan sendiri sambil dapat bonus..

Bila kita dah amalkan suplimen shaklee..dah rasa kebaikan2 yang kita rasa dgn shaklee..secara x sedar kita mesti nak bercerita dengan orang lain..bila kawan borak2 dgn kita bgtau anak dia tak selera nak makan..selalu demam..tiba2 kita boleh tercerita..try mealshakes shaklee..anak saya dah minum mealshakes..makin berselera nak makan..sembelit hilang..jarang demam dah sekarang..haa sedar tak tu dah dikira kita sebarkan & kongsi kebaikan shaklee..

Kawan kita yang dengar tu mesti tanya..beli kat mana mealshakes..masa ni la nak jual diri..bukan jual diri kita 50 dirham..50 dirham..maksud jual diri ini biar orang sekeliling tahu kita pakai & kita pengedar shaklee..bila kawan nak beli..kan dah terjual namanya..betul x?

Simple je konsep..kita makan & sebarkan kebaikan pada orang lain supaya lebih ramai lagi adik beradik,kawan2 & jiran2 guna & rasa sendiri kebaikan dari suplimen shaklee..

WAHM,
Ibu riana
0175262669
0139661471