Thursday, 16 January 2014

Jana RM Dari Rumah

Alhamdulillah semakin hari, produk Shaklee semakin mendapat perhatian dari pelbagai pihak..yang nak join ahli pun semakin ramai..adakah kerana produk Shaklee ni TERKENAL atau memang produk-produknya BERKESAN..kalau nak tahu kena cuba sendiri yer..baru la boleh nak cakap macam-macam..betul tak?

bagi ina berniaga Shaklee memang boleh jana RM dari rumah..kenapa ina cakap macam tu..sebab semakin ramai pengedar-pengedar Shaklee yang berhenti kerja dari jawatan tetap..mereka pilih jana RM dari rumah dengan berniaga Shaklee..

apa yang hebatnya Shaklee ni kan sampai sanggup tinggalkan jawatan tetap yang mana dah boleh dapat gaji tetap tiap-tiap bulan..tapi tetap pilih Shaklee..sebab Shaklee ni kami sebagai pengedar tahu produk apa yang kami jual..kami juga lebih pentingkan social marketing..hubungan antara pengedar..yang penting perniagaan Shaklee ni siap buat lebih maka dia dapatlah $$$ lebih..siap boleh pilih nak 2,3,4,5 atau 6 angka..mudah kan?

lebih mudah jika anda berdaftar di bawah upline yang available..apa maksud available ni..maksudnya upline yang sentiasa ada bila diperlukan..bukannya masa kita perlukan dia tiada atau upline yang tak guide pun anda pasal Shaklee ni..yang dia tahu daftarkan anda je..lepas tu pandai-pandailah sendiri..

Alhamdulillah semakin hari group Shaklee ina semakin besar dan berkembang..yang dapat income 4 angka pun dah semakin bertambah dari seorang ke seorang..bergilir-gilir semua..masih belum terlambat untuk anda jana RM dari rumah bersama-sama group ina yang sentiasa available ni..

mulakan langkah pertama anda untuk pm ataupun whatsapp ina untuk ketahui lebih lanjut tentang keahlian Shaklee..


0175262669