Pages

Tuesday, 8 April 2014

Pengedar Shaklee Tapah

Assalamualaikum..apa khabar semua hari ni..
dah makan ker?
orang-orang Tapah apa khabar?
nak dapatkan produk-produk Shaklee tetapi tak suka order online..dah pernah tertipu kes penjual online tak jujur..

ha meh dekat..ni penjual yang boleh dipercayai..hehe..masuk bakul angkat sendiri..bagi warga Tapah yang nak dapatkan produk Shaklee boleh dapatkan dari ina yer..ina pengedar sah Shaklee..

boleh terus call atau mesej ina..kita set masa sama ada nak datang ambil kat rumah atau nak ina hantar ke pintu rumah masing-masing..

produk ready stock yer..nak datang belek-belek..tengok-tengok dulu pun boleh..tak kenal maka tak cinta kan..hehe..yang terus nak jadi ahli pun boleh..bagitahu je..lagi senang ina nak coaching face to face gitu..extra lagi dapat..

ibu riana
0175262669
zarina.naim@yahoo.com